Inici de la temporada per la modalitat d’estil lliure a nivell estatal.

1a copa celebrada a Millau (França) organitzada pel club de piragüisme Salt-ter, un cap de setmana passat per aigua, el temps no va acompanyar com tots desitjàvem però les ganes de remar en aquest lloc tan perfecte per la modalitat del freestyle van fer que passessin tots els palistes la majoria d’hores del dia al riu.

 

Adrià Ovando realitzan la prova de xandels en la que va aconseguir la 2a posició en la categoria infatil.

Iker Carreto 4rt posició en categoria Junior i seleccionat per la concentració per formar l’equip Espanyol per assistir al campionat d’Europa 2012.

Nando Cortes realitzant un Loop i conseguin la 3a posició en categoria Cadet.

Ian Salvat fen un Space Godzilla, quedant tambe en 3a posició en la categoria Junior i seleccionat per l’equip Espanyol que assistirà al campionat d’Europa a Lienz(Austria).

Aran Balaguero que despres de tenir una lesio aquest hivern a seguit demostrant el seu nivell i pujant al podi en 1a posició.

Bon cap de setmana per als palistes del club amb mes podis a destacar i que podreu consultar el resultats visitant la següent pàgina:

http://www.rfep.es/publicacion/ficheros/RESULTADOS%20ESTILO%20LIBRE%201(1).pdf

http://www.rfep.es/publicacion/ficheros/RESULTADOS%20ESTILO%20LIBRE%20JOVENES%20PROMESAS%201(1).pdf

Felicitar a tots els palistes participants de l’Aepallars per la bona actuació i pujant al podi a la lliga en 2a posició en la lliga de grans i 1a posició a la lliga de Joves promeses.

Pròxima competició el 12/13 de maig a Murillo de Gallego.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *