Divendres per la tarde comença l’expedició carregar tot el material, creuar l’inmensitat de neu del port de la Bonaigua i direcció Donosti per descançar i l’endemà competir. Aquest cop de categories Cadets a Veterà, dissabte classificatories i per la tarde sessió de freestyle a la platja de la Zurriola a Donostia.

IMG_5007

El temps no va acompanyar gaire tot el cap de setmana dissabte fort vent el que va fer que compliques una mica la competició i poses mes dificultat a l’hora de fer el circuit marcat. Tot i les ventades cal destacar la bona companyia de tots els clubs participants i els pinxos tipics Bascs que no van falar en tot el dia!

IMG_4984 copia

 Judith Solé despres d’estar tot el hivern estudiant a Barcelona demostrant la seva tècnica.

IMG_5042 copia

 Aran Balaguero

Dissabte a la tarde al acabar el dia de competició vam poder disfrutar d’una tarde divertida a la platja de la Zurriola a Donostia!

IMG_5064 copia

Ian Salvat

IMG_5205 copia

Nando Cortes surfejant unes de les oles mes grans del dia.

Dissabte al vespre bon sopar a casa de la Mare de la Jus on cal agraïr la seva hospitalitat sempre que estem pel Pais Basc! Una volteta de visita turistica pel casc antic de Donostia hi ha dormi.

Diumenge  semifinals i els classificatories sense vent pero una pluja continua va acompanyar des de mig mati.

IMG_5050 copia

 Nando Cortes

9IMG_5303 copia

Ian Salvat en mig del traçat del diumenge.

Cap de setmana productiu!

Seguint el calendari del 23 al 28 de març concentració de la FCP d’estil lliure a Millau (France) amb la participació de Iker Carreto, Dani Gallego, Aran Balaguero,Judith Solé i Kira Carreto on segur que podran fer uns bons entrenaments per les pròximes competicions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *