A la imatge de dalt podeu veure Adrià Ovando realitzant la prova de xandels.

Celebrada la 2a copa d’estil lliure a Murillo de Gallego (Huesca)  organitzada per algunes companyies de rafting de la població.

Cap de setmana complert pels palistes de l’Associació Esportiva Pallars dissabte pel mati preliminars de totes les categories i per la tarde descens per un tram del rio Gallego i entrenaments a la ola on es feia la competició.

El temps va acompanyar tot el cap de setmana amb un sol radiant.

Jan Larrue en un dels trams del riu Gallego.

Aran Balaguero que de nou es va emportar la 1a posició en categoria Infantil.

Diumenge Finals dels palistes classificats de cada categoria, fent tres entrades a la ola de 45” i escollint la millor de les 3 per conseguir les posicions finals.

Ian Salavat, air loop i tambe emportantse la 1a posició en categoria Cadet.

Nando Cortes realitzant un Goodzilla, on aquesta temporada esta destacant tambe en la seva categoria pujant al podi en les 2 competicions realitzades.

Finalment foto de podi per a Iker Carreto tambe emportant-se una victoria treballada, 1a posició en categoria Junior.

Resultats per equips de la 2a copa: 2ns en la lliga de Grans i 1ers en la lliga de Joves Promeses! Bons resultats per l’AEPallars.

Cal destacar dos palistes del club Ian Salvat i Iker Carreto que aquest any estan seleccionats per anar al Campionat d’Europa de Freestyle en categoria Junior a la localitat de Lienz (Austria)

Arribant a Sort van veure que el riu estaba amb molt bon caudal i potser mai baixat per algun dels palistes en aquell caudal, aixi que la motivació va continuar fent un descens pel tram de riu Moleta -Sort del Noguera Pallaresa acabant a la ola de Sort en uns 40 min estavam a sort .

En el següent enllaç podreu veure els resultats de la competició ( Liga de Estilo Libre) :

http://www.rfep.es/publicacion/50SC_COMPETICIONES_2012/50SC_COMPETICIONES_2012.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *