Estimats socis i socies de l’AEPallars, al següent enllaç trobareu tota la informació dels cursos de piragüisme d’aquest estiu 2012. Els cursos de piragüisme pels més petits es realitzaran a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme de Sort, i es combinaran amb altres esports a l’aire lliure. Si el nivell és més avançat, s’aniran a fer classes de piragüisme al camp d’eslàlom de Sort, en hores en que el nivell d’aigua és baix. Els horaris són de 9:30h a 13:30h, amb l’opció de quedar-se a dinar a l’Alberg Escola de Piragüisme de Sort de 13:30h a 15:00h. L’activitat sempre es desenvoluparà amb aquest ordre: 

– de 9:30h a 11h es faran activitats en sec: jocs i multiesports.

– de 11h a 11:30h es farà una parada per esmorzar, que cadascú s’ha de dur de casa seva.

– de 11:30h a 13:30h piragüisme.

Quan els nivells siguin suficientment avançats com per anar al camp d’eslàlom de Sort, el piragüisme es realitzarà de 9:30h a 11:30h, i desprès s’anirà a l’Escola de Piragüisme a practicar altres esports en sec.

Cada setmana es donarà un planning als pares i mares perquè sàpiguen l’activitat que realitzaran els nens i nenes cada dia.

 Per als més grans els horaris són més reduits perquè se centren en la pràctica del piragüisme al riu, i en hores d’aigua. Per a principiants sempre es començarà l’activitat al canal d’aigües tranquiles l’escola de Piragüisme, i quan el nivell sigui més avançat s’anirà al camp d’eslàlom de Sort, i també a fer descensos pels trams més adequats al seu nivell pel riu Noguera Pallaresa.

Heu de saber que estem a la vostra disposició i intentarem satisfer les vostres necessitats en la mesura que ens sigui possible. Així que qualsevol dubte o inconvenient que pugueu trobar en les planificacions (10 dies/20 dies), ens ho feu saber i i si és possible buscarem una solució.

diptic_estiu (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *