El divendres 31 d’agost finalitzem els cursos de piragüisme Remulla’t 2012. Aquests cursos de piragüisme s’han realitzat durant els mesos de juliol i agost i hi han participat 42 nens i nenes de 6 a 18 anys!

Els cursos han estat de durades diverses, segons les necessitats de cadascú: cursos de 5 dies, 10 dies, 15 dies i fins a 20 dies. Els grups s’han distribuit per edats i nivells, sempre amb monitors de suport per poder atendre les diferències de nivell  durant els primers dies, i per realitzar descensos per diversos trams del Noguera Pallaresa.

Els cursos s’han realitzat de 9:30h a 13:30h, amb opció de dinar a l’Alberg Escola de Piragüisme (de 13:30h a 15h). Cada dia s’han practicat diferents esports com: futbol, hoquei, beisbol, bàdminton, volei… a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme, ideals per la pràctica de diferents esports per a grups reduïts. Cada dia s’han dedicat 2-3h a la pràctica del piragüisme al canal d’aigües tranquil·les de l’EP, camp de regates de Sort, i diferents trams del Noguera Pallaresa.

La valoració és molt positiva, ja que sembla que cada cop més nens i nenes se senten atrets per aquest bonic esport que és el piragüisme. Moltes gràcies a tots aquells que heu confiat en nosaltres per aprendre!

Fins l’any que ve!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *