Un any més, tal i com portem fent els últims anys, us volem convidar a tots els socis a participar a la FESTA FINAL DE TEMPORADA que tindrà lloc el dia 14 de març de 2015.

Durant el matí a l’Estació de Port-Ainé es durà a terme la cursa social AEpallars i per acabar la jornada al Poliesportiu de Sort, el sopar final de temporada.

Cursa social Aepallars

Després de tota la temporada esquiant, volem posar-vos a prova! Tots aquells socis que ho desitgeu podreu participar i demostrar les vostres habilitats en un traçat marcat especialment per a vosaltres. Els grups seran en funció de la categoria (edat) i de la modalitat. L’horari serà el següent:

9:00 / 9:30h Entrega de dorsals
10:00h Inici de la cursa

Les Modalitats a escollir són: Esquí, snowboard, telemark i modalitat familiar (Pare/Mare i Nen)

Inscripcions: Els nens que participen en els cursets de Competició, Tecnificació i Diumenges queden inscrits automàticament. La resta de participants cal que enviin un mail abans del 12 de Març indicant el nom, data de naixement i modalitat.

Sopar final de temporada

19:30h Entrada al sopar
20:00h Sopar nens
20:30h Sopar adults
21:30h Espectacle i lliurament de premis

Per tal de confirmar assistència us demanem que ens envieu un correu electrònic, indicant els noms i els menús (infantil o adult).

Menú infantil (fins 12 anys) 10€

Macarrons
Pollastre arrebossat
Crustada de xocolata

Menú adult 18€

Amanida de verdures
Crema de bolets
Civet de vedella ecològica amb poma
Espuma de crema catalana

* Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia, comuniqueu-ho en aquest mateix correu-e i nosaltres ho comunicarem al Cafè Pessets, els restauradors que prepararan el sopar d’enguany.

Us demanem que abans del 12 de Març tots aquells que vulgueu venir al sopar ens hagueu confirmat l’assistència i haver efectuat el pagament, mitjançant ingrés bancari al següent num. de compte indicant nº menús i un nom de referència: 2100-0043-93-0200222813

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *