A totes aquelles persones que els falti realitzar o convalidar el BLOC COMÚ del Nivell 2 per poder obtenir el títol de Nivell 2 (ja sigui de Guia de Riu, Aigües Braves, Aigües Tranquil·les o Caiac de Mar) us informem que aquest proper mes de Febrer de 2012 l’Escola Catalana de l’Esport treurà un Bloc Comú de Nivell 2.

Aquells que tingueu un títol que us permeti la convalidació total o parcial del Bloc Comú us heu d’inscriure igualment al Bloc Comú, annexar la fotocòpia compulsada del títol corresponent i escriure en el full d’inscripció que demaneu la convalidació.

Recordeu que aquest any 2012 és l’últim en que el Piragüisme estarà en el pla d’estudis de “Període Transitori” i que passarà a “Ensenyament d’Esports” i a dependre del Departament d’Educació. Això pot voler dir que, aquells que no tinguin els títols finalitzats i només tinguin una part feta (per exemple que només tinguin el Bloc Específic acabat) no els hi serveixi per res amb el nou Pla d’Estudis. Per tant, la nostra recomanació és que finalitzin el títol aquest any.

Per més informació i full d´inscripció a la pagina web de FCP.

Telèfon: 973.23.03.14
Fax: 973.24.47.12
info@fcpiraguisme.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *