Benvolguts soci/es.

Aquest any l’AEP es posa de moda! La Lorena, professora dels mini-alevins, ha creat un gorrito per l’Associació que està a la venta per tots els socis i professors pel mòdic preu de 12€.
 
Com podeu aconseguir el gorrito? Molt sencill! Aquí us adjuntem el correu-e de contacte de la Lorena. Lorenabona11@gmail.com .Us poseu en contacte amb ella i feu la comanda. El lloc de recollida serà el poliesportiu els Til·lers de Sort en horari d’oficina de l’AEP. Un cop la vostra comanda estigui llesta, se us informarà amb un e-mail perque el pogueu recollir pel poliesportiu..

El tema de les talles és simple. Us heu de medir el cap tal i com es veu a les fotos que us adjuntem i posar les mides en el correu-e de la comanda. Són dues mides, la circumferència, just per sobre de les celles, (entre 50 i 60 cm) i la diadema, de mitja orella a mitja orella passant per la ratlla del mig del cap (entre 28 i 38cm). 

 
Penseu que els gorritos es fan a mà, per tant, quan abans els aneu demanant millor, després en temporada es fa més complicat fer-los.

A més podeu fer les comandes i veure molts d’altres models disponibles a la pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/gorritosmolones.latresktorze

Doncs molt bon hivern a tots i MOLTA NEEEEEU!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *