El pasat 4 i 5 d’agost es va celebrar el campionat d’Espanya de joves promeses d’eslalom a la localitat de Dumbria (Galicia)amb la participació d’uns 110 palistes, al mateix dia tambe es va realitzar el III campionat d’Espanya Infantils per autonomies.

Disfrutant de les platges de Galicia on a tan sols 1 min des de l’apartament  vam poder disftutar una bona tarda.

La sortida va començar el mateix dijous 2 d’agost cap a Galicia compartint cotxe amb el club de kayak Baix Cinca per aixi el divendres poder entrenar al riu on es faria la competició.

Aran Balaguero.

Cal destacar la medalla de bronze de Maialen Chorraut del equip olimpic Espanyol conseguida el 2 d’agost a les olimpiades de Londres 2012, on vam poder estar seguint les seves baixades via internet mentres feiam el llarg cami cap a Galicia.

Adrià Ovando.

Nil Garcia, Aran Balaguero i Marc Etxaniz en la competició de eslalom patrulles per autonomies on van conseguir pujar al podi en 1a posició.

Visita al Cabo de Finisterre.

Durant la sortida vam estar fen alguna visita turistica per la zona i provar algunes de les delicies Gallegues.

Ja finalitzada totes les competicions a nivell Espanyol fins al 2013, ara queden 2 mesos per acabar les copes i campionats de Catalunya i entrenar a l’hivern per millorar la temporada 2013.

Resultats de la competició de Dumbria a : http://www.rfep.es/publicacion/ficheros/CTO%20ESPANA%20JJPP%20DUMBRIA.pdf

Resultats de totes les competicions a nivell Espanyol de piragüisme d’Aigües Braves a : http://www.rfep.es/publicacion/4SC_Competiciones/138SS_04051138512.asp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *