El més de Juliol ha estat un més molt atapeït de curses de muntanya. L’equip AEP Runners Pallars ha participat en nombroses curses i assolit noves victòries.

El 7 de Juliol es va celebrar la Marxa de la Vall de Cardós: un recorregut de 42 Km que s’havia de realitzar en menys de 12 hores i amb un desnivell de 2500 metres. El Jordi Marco va finalitzar en 1era posició i el Jordi Ros va ser 3er.

El 21 de Juliol es celebrà la II Camí a les Trinxeres a la Pobla de Segur amb una distància de 5 km i un desnivell de 800 metres. El Jordi Marco va acabar 4rt i el Manel Martínez en 41 lloc.

Finalment, el 22 de Juliol es celebrà el Duatló Naut Aran. El circuit transcurre entre els municipis de Salardú i Montgarri passant per l’estació d’esquí de Baqueira Beret. El primer tram consta d’un recorregut de 12 km en BTT, posteriorment 9 km a peu i per finalitzar són 11 km en BTT. El punt més  baix és Montgarri amb una alçada de 1.645m i el punt més alt el Tuc deth Dossau de 2.521m. En Jordi Marco va finalitzar en  una meritòria 2ona posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *