L’hotel Pessets, un dels nous patrocinadors de l’AEPallars, ens fa arribar aquesta oferta per a tots els socis, que de bon segur pot ser del vostre interès si no teniu encara llogat apartament per la propera temporada.
Per reserves i més detalls truqueu directament a l’Hotel i esmenteu aquesta oferta.

HOTEL PESSETS & SPA
tel. +34973620000
www.hotelpessets.com
ramon@hotelpessets.com

CONDICIONS DE LLOGUER APARTAMENTS PESSETS ADELAIDA Temporada esquí 14-15 SOCIS AEP

  1. Estada segons abonament comprat, entre l’obertura de la temporada d’esquí fins el dia 5 d’Abril de 2015. Oferta exclusiva durant la temporada d’esquí 14-15.
  2. Durant les dates esmentades, l’apartament està la disposició del client fins al consum de les nits comprades amb el abonament corresponent. Per tant pot deixar-hi totes les seves coses personals, així com roba i esquís…etc.
  3. Un cop consumides les nits del abonament (en cas de consumir-se abans de la finalització de la temporada d’esquí) existeix l’opció de mantenir l’apartament fins a la data corresponent de final de temporada d’esquí (5 d’abril) amb el pagament segons PVP de les nits que es consumeixin.
  4.  El pagament del abonament s’efectuarà per avançat en el moment d’acceptà l’oferta i per la totalitat de l’import. És un abonament no reemborsable.
  5. La neteja de l’apartament no està inclosa en el preu del abonament, ni tampoc el canvi de roba, ni els consumibles.
  6. Està inclòs en el preu, la llum, la calefacció elèctrica i l’aigua calenta.
  7. Cada cop que es necessiti ocupar l’apartament, caldrà comunicar-ho al hotel i passar per la recepció a recollir la clau.
  8. Oferta exclusiva per a Socis de l’AEPallars. Disposem d’un número molt limitat d’Apartaments en aquestes condicions.
  9. La Gestió de compra de l’abonament es far’a directament a la recepció de l’hotel i el titular de la reserva ha de disposar del carnet de Soci de l’AEPallars.
[download link=”[download link=”https://www.aepallars.org/wp-content/uploads/Apart_AEP_14-15.jpg” smalltext=”Preus”]Oferta apartaments[/download]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *