Un any més l’Associació Esportiva Pallars i l’Escola de Piragüisme de Sort, durant els mesos d’abril, maig i juny, ha continuat el conveni amb el CEIP Àngel Serafí Casanovas de Sort, i enguany  ha incrementat aquesta promoció de piragüisme obrint-lo a les escoles de la ZER del Pallars Sobirà (CEIP Montsent de Pallars de Rialp, el CEIP Minairons de la Vall Cardós i el CEIP d’Alins).

Hem ofert la pràctica de piragüisme en horari lectiu a tots els infants escolaritzats entre els cursos de 3r fins a 6è d’EGB, amb un total de 123 nens del CEIP de Sort i 55 de la ZER Pallars Sobirà.

Desitgem que els nens i nenes de la comarca que han  realitzat aquesta promoció, hagin gaudit d’aquest esport i els hagi estat tan gratificant com ha estat per a nosaltres el fet d’apropar aquest esport tan arrelat a la Noguera Pallaresa i al Pallars Sobirà.

Esperem poder seguir oferint-vos aquesta promoció any rere any.

 

Si voleu rebre més informació sobre : cursos per a nens  “aquest estiu… Remulla’t 2012”, cursos d’adults per a socis AEP, o de com formar part del grup de tecnificació/competició de piragüisme, no dubteu a contactar-nos:

 

 www.aepallars.org // info@www.aepallars.org // Telèfon contacte : 608 101 033

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *