El sisè dia d’aquesta 49ena edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, s’ha celebrat la prova de Ràfting Nocturn. Aquesta prova ha consistit en realitzar un circuit de 9 portes d’eslàlom en barca de ràfting en equips de 4 persones. Els 5 millors classificats en categoria masculina, i les 2 millors en categoria femenina, han participat a la final.

Com cada any, aquesta és la prova més popular del Ral·li, i en la que hi ha un nombre més elevat de participants i espectadors. En la competició d’aquest any han participat 44 barques de ràfting, que sumen un total de 176 persones.

A més de les baixades en ràfting, al final de la competició han baixat en piragua quatre expiraguistes veterans pallaresos.

Els guanyadors de la categoria tant masculina com femenina, han estat dos equips del club cadí canoe-kayak.

Al finalitzar la competició tots els participants, espectadors i voluntaris han menjat paella popular que han cuinat a la mateixa plaça Caterina Albert.

La festa ha seguit amb concerts a càrrec de grups locals.

Agraïments a Tros de Sort, tots els voluntaris que han cuinat la paella,  els col·laboradors en l’organització de la prova, i les empreses de ràfting que han deixat les barques per realitzar la competició.

Per veure els resultats feu click aquí:   rafting

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *