Benvolguts/es socis/es de l’AEPallars,

La junta de l’AEPallars, aprofita l’esperit nadalenc per fer-vos arribar un petit resum del 2014 i desitjar-vos un bon Nadal i feliç 2015.

L’any 2014 ha estat un any de canvis al club. Al maig una nova junta agafava el relleu de la que segurament ha estat una de les directives més longeves i actives de tota la història del club. Un relleu que ha aportat noves cares, projectes i il·lusions confiant plenament en l’estructura de tècnics i entrenadors que fins ara han donat tant bon resultat i que ha portat a l’AEP a convertir-se en un dels clubs de referència del Pallars, amb prop de mil socis.

Durant l’any que estem a punt de abandonar, s’ha reforçat molt positivament les relacions institucionals amb els Ajuntaments de Sort, Llavorsí, Rialp, Alins i Esterri d’Àneu, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, la Diputació de Lleida, IDAPA , la Direcció General de l’Esport, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Consell Esportiu del Pallars Sobirà i l’Escola de Piragüisme de Sort amb la finalitat de donar a conèixer el nostre treball en la promoció de l’esport i que ha donat fruits obtenint importants acords de col·laboració.

També s’ha fet un gran esforç per aconseguir nous col·laboradors i espònsors: El Café & Hotel Pessets, Valsadent, Sefocat els quals es sumen al de Gumà que ens acompanya des de l’any 2009. Les seves aportacions ens permeten mantenir moltes de les activitats als preus que oferim, fet que els hi estem profundament agraïts.

La vitalitat de l’esport al Pallars és evident, durant els últims anys nous clubs es creen i les probes esportives es consoliden any rere any. Una prova evident és la Cursa de la Vila Comtal de Sort, la Rialp Matxicots o les competicions de caiac a les aigües de la Noguera Pallaresa que no aturen el seu creixement. L’associació no queda al marge d’aquest apogeu amb la gestió de més de 430 jornades esportives anuals. En moltes ocasions les activitats es superposen, un mateix dia col·laborem en l’organització d’un esdeveniment amb voluntaris, mentre tenim els entrenadors i “nens de caiac” competint a l’estranger i els “nens d’esquí” iniciant la preparació física de la temporada en un bosc del Parc Natural de l’Alt Pirineu, és sense dubte un important handicap en la gestió de recursos i mitjans.

En aquest sentit l’any 2014 ha estat un any excepcional. Hem expandit la nostra promoció del caiac de manera gratuïta i en horari escolar (PECEP 2014) als nens dels centres escolars de Rialp, Alins, Tírvia, Llavorsí. A Sort s’ha consolidat amb la participació de més de 140 joves, dels quals 80 van continuar la seva preparació cap a un major coneixement del medi aquàtic en el Remulla’t 2014 organitzat durant els mesos d’estiu i que al seu torn generarà que el proper any tinguem més de 25 nens en els grups de competició de caiac. L’esquí no ha quedat al marge, hem passat d’un grup de 17 joves de competició als actuals 22 en la categoria infantil i alevins.

Altres activitats que hem organitzat són els ja clàssics cursos de tecnificació de caiac i esquí, el Ralli internacional de la Noguera Pallaresa en la seva 52 edició, la cursa social d’esquí, les diverses copes d’eslàlom en aigües braves, el curs d’iniciació a l’escalada per nens, les activitats de barrancs dins del marc de “Dona i Esport” i també hem col·laborat amb altres entitats en la organització de la Matxixics, o la Milla Vertical d’ Àreu fins a sumar un total de 28 accions esportives durant aquest any. També em participat amb els nostres joves amb diverses competicions tant d’esquí com de caiac i hem obtingut grans resultats esportius.
I l’any 2015 no pot ser menys, és l’any del nostre 50é aniversari. Un any que dedicarem d’una manera especial a tot el “Voluntariat” que generació rere generació, des de l’any 1965, a respost amb força a les convocatòries del club i que ha fet possible el creixement de l’esport a la comarca, un important motor econòmic del territori. Durant aquest any ho celebrarem amb diverses activitats de les que us mantindrem puntualment informats.

Sense més, la junta i treballadors de l’AEPallars us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *