Notícies << Enrera
Divendres, 7 de gener 2022
Curs seguretat en terreny d’allaus (STA1)
Curs imprescindible per a totes aquelles persones que comencin a endinsar-se en el món de la muntanya hivernal o que ja tinguin cert bagatge a l’hora de fer sortides com a esquiadors i esquiadores de muntanya. Us permetrà adquirir coneixements per comprendre millor el perill d’allaus i saber gestionar el risc associat a la neu.
Dimecres, 1 de desembre 2021
​CURS DE TÈCNICA EN PISTA PER ESQUIADORS D’ESQUÍ DE MUNTANYA
Voleu millorar la tècnica de descens en esquí de muntanya? Voleu guanyar seguretat en el descens? Voleu conèixer diferents tècniques d’esquí segons trobem neus dures, crosta, pendents molt pronunciades…
Dimarts, 2 de novembre 2021
Forfaits 2021-2022
Comença el compte enrere pels amants dels esports d'hivern! Des de l'AEPallars, un any més, us volem posar totes les facilitats possibles perquè pugueu gaudir aquest hivern al Pallars. Per aquest motiu us comuniquem que des d'avui ja podeu tramitar els vostres forfets temporada 2021/22 amb descompte per als socis i sòcies de l'AEPallars.
Dimecres, 13 de octubre 2021
Dessuadora i Armilla AEPallars 21/22
No et quedis sense, arriba la nova dessuadora i armilla de l'AEPallars amb la col.laboració de Nomada Pirineu Republik.
Dijous, 7 de octubre 2021
Cursos Monogràfics d'Escalada
Introdució a Via Llarga, Escalada Artificial i Autorescat en Paret... ...Apuntat.
Dimarts, 21 de setembre 2021
Esqui Road 21/22
Cada vegada tenim més a prop la temporada d'esquí 2021/2022 i des de l'AEPallars llancem una nova forma d'entrenar la tècnica d'esquí. L'esquí road, són uns patins que van amb botes d'esquí i permeten realitzar corbes amb la mateixa postura que en l'esquí de pista, així poder avançar la temporada i arribar a ella amb un treball de base excel·lent. Per aquest motiu, volem oferir-vos, abans que arribi l'hivern, els entrenaments d'esquí road.
Divendres, 17 de setembre 2021
ENTRENAMENTS FÍSICS 2021/22
Des de l'AEPallars, oferim entrenaments en sec per tal que els alumnes assoleixin una bona condició física que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport i evitar lesions. Per aquest motiu, abans que arribi l'hivern, teniu les opcions d'entrenaments físics de pretemporada, temporada i primavera. Aquest any, hem afegit la possibilitat de fer una única inscripció per tot l'any escolar o d'apuntar-os per separat a l'opció que més us pugui interessar.
Divendres, 17 de setembre 2021
RUNNER 2021/22
Des de l'AEPallars oferim entrenaments de running per als infants i joves de la comarca, per tal que els alumnes assoleixin una bona condició física, que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport i evitar lesions.
Divendres, 17 de setembre 2021
ESCALADA 2021/22
Des de l'AEPallars oferim entrenaments d'escalada esportiva, per als joves de la comarca per tal que els alumnes assoleixin una bona base tècnica i condició física que ens permeti gaudir al màxim del nostre esport.
Dimecres, 7 de juliol 2021
IniciativaRius 2020 un premi al teu suport!
El balanç de la IniciativaRius, impulsada per l’Associació Esportiva Pallars, amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha estat molt positiu, amb la implicació de grups voluntaris i escolars, i la creació d’una xarxa estable de participació
Dimecres, 7 de juliol 2021
57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa Bis
Ja tenim cartell del Ral·li d’aquest any!
Dimecres, 7 de juliol 2021
Cursos de piragüisme intensius / setmanals per adults
Des de l’AEPallars et proposem un curs de caiac perquè puguis gaudir tu també de la pràctica del piragüisme o bé millorar les teves habilitats.
 
 

[Web creada per Duma Next]