Remulla’t 2023

Què és el Remulla’t?

Són els cursos de piragüisme setmanals d’estiu per a nens i nenes de 6 a 17 anys que organitza l’Associació Esportiva Pallars i on els vostres fills i filles aprendran la tècnica bàsica i perfeccionada del piragüisme, tant en aigües tranquil·les com en aigües braves.

L’activitat es realitza de 09:00 h a 13:30 h a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme de Sort i al riu Noguera Pallaresa per als grups més avançats. Les agrupacions es fan segons edat i nivell.
Aquestes estades pretenen introduir als teus fills al piragüisme a través d’activitats lúdiques fomentant la camaraderia, la confiança amb el medi i sobretot, gaudir de l’estiu!!!

Els alumnes amb nivells més avançats evolucionen en aspectes tècnics del piragüisme i de seguretat bàsica al riu mitjançant descensos en diversos trams i sessions tècniques al camp d’eslàlom de Sort. *Des de l’AEPallars recomanem participar en un mínim de dues setmanes per a poder assolir les destreses bàsiques. I tots aquells que vulguin continuar després del curs, poden incorporar-se a l’equip de perfeccionament només pagant la part proporcional fins a finals d’any!!!

Els cursos Remulla’t són impartits per Tècnics Esportius de Nivell II de piragüisme.

El preu inclou:
  • Curs de piragüisme
  • Tot el material tècnic (pala, armilla, piragua, casc i cubrebanyeres) menys la roba esportiva, banyador, tovallola i xancles.
  • Entrada a les instal·lacions
  • Assegurança esportiva que cobreix l’activitat del Remulla’t
Més informació (recomanem la seva lectura)
Baixar PDF informatiu

Inscripcions:
Formulari inscripció

Indispensable ser soci/sòcia de l’AEPallars:
Formulari inscripció a l'AEPallars

Més informació: Tecnificació caiac

La iniciació al piragüisme comença amb la confiança en el medi a través de jocs en aigües tranquil·les durant els primers dies a l’Escola de Piragüisme o al camp d’eslàlom l’Aigüerola de Sort, en un marc de màxima seguretat. Després ja es realitzarien descensos pel riu, gaudint dels mateixos pels trams més tranquils i segurs de la Noguera Pallaresa.
L’AEPallars dóna l’opció a tothom que ho desitgi de millorar el nivell adquirit en la iniciació amb cursos de tecnificació que realitzem durant tot l'any i on els esportistes consolidaran el nivell en aigües braves i aprendran tècniques d’autorrescat, esquimotatge, lectura de riu, navegació… d’aquest esport tan arrelat a la nostra comarca, gaudint del treball en equip i del desenvolupament individual que proporciona el caiac.
Si necessiteu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

PAGAR

 
 


[Web creada per Duma Next]